Tiffany & Co. Vakfı'ndan Covid-19 mücadelesine destek
MODA

Tiffany & Co. Vakfı'ndan Covid-19 mücadelesine destek

Tiffany & Co. Vakfı, Birleşmiş Milletler tarafından desteklenen Dünya Sağlık Örgütü’nün Dayanışma Mücadele Fonu’na Covid-19 ile mücadelesi için 750 bin dolar bağışta bulundu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Nisan 2020

Tiffany & Co. Vakfı Başkanı, Anisa Kamadoli Costa "Bu küresel sağlık krizi sırasında, hepimiz küresel topluluklarımızın acil ihtiyaçlarına cevap vermeliyiz" diye belirtti.

Covid-19 Dayanışma Müdahale Fonu, dünyadaki tüm ülkelerin, özellikle de en zayıf sağlık sistemlerine sahip olan ülkelerin ihtiyaçlarına öncelik veriyor. Fon, ülkelerin Covid-19 pandemisini önlemesine, tespit etmesine ve bunlara yanıt vermesine yardımcı olmak için küresel çabaları doğrudan destekliyor.

Destek, temel sağlık çalışanlarına gerekli malzemelerin gönderilmesine yardımcı olarak, ülkelerin hastalığı izlemesine ve tespit etmesine olanak tanıyacak, ihtiyacı olanlara bakım temin edecek, enfeksiyonu önlemek için en son bilim tabanlı bilgilere erişim sağlayacak ve hayat kurtaran aşıların, teşhislerin keşfedilmesini ve geliştirilmesini hızlandıracak.