Cips ile kızarmış tavuk parçaları
MODA HABER

Cips ile kızarmış tavuk parçaları

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Temmuz 2011

Malzemeler:
►1 paket cips
►3 adet tavuk göğüs
►1 su bardağı sıvı yağ
►1 kaşık kekik
►1 kaşık pul biber
►1 yumurta
►1 çay bardağı galete

Hazırlanışı:
Cipsi iyice ufalayın. Bir servis tabağına 1 çay bardağı galateyi dökün. Tavuk göğsünü ince şerit dilimleyin.Önce galeteye sonra çırpılmış yumurtaya ve en son ufaladığınız cipse bulayarak, kızdırılmış yağın içinde ekmek kabuğu rengi alana kadar kızartın.Kekik ve pul biber ile tatlandırın. ***Püff :Servis ederken üzerine taze kıyılmış fasleğen ya da dere otu serpin.