Tessa Thompson, Armani Beauty'nin Yüzü Oldu
GÜZELLİK

Tessa Thompson, Armani Beauty'nin Yüzü Oldu

Amerikalı aktris Tessa Thompson Armani Beauty'nin en yeni yüzü oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 21 Ocak 2022

Tessa Thompson, bu yıl Armani Beauty'nin imzası olan Luminous Silk Fondöten ve fotoğrafçı Mikael Jansson tarafından mercek altına alınan yeni Lip Power rujunun kampanyalarında yer alacak.

Giorgio Armani, "Güzellik fikrim, kişiliğini ve benzersizliğini geliştirdiği için her kadın için geçerlidir. Tessa Thompson, yaydığı parlak enerjiyle, varoluş biçiminin canlı sakinliğiyle beni etkiledi. Onunla çalışabildiğim ve Armani Beauty'nin feminen kaleydoskopunun yeni bir yüzünü ifade edebildiğim için çok mutluyum." dedi.

Los Angeles doğumlu Thompson, "Westworld" ve "Creed" gibi gişe rekorları kıran filmlerle "Sorry to Bother You" ve "Little Woods" gibi bağımsız yapımları dengeledi. Çıkış yaptığı filmdeki rolü 2014'te "Dear White People" oldu ve onu hemen ardından "Selma" izledi.

Thompson, Armani Beauty'yi ilk büyük kırmızı halısında kullandı ve ilk kez profesyonel olarak makyaj yaptığında Luminous Silk tercih etti. Thompson, birçok rolde oynarken Armani makyajı yapmaya devam etti. "Hayatımda da kullandığım çok fazla ürün vardı ve şimdi Armani'nin yeni yüzü olmak bana gerçekten gerçeküstü geliyor" dedi.

Thompson şöyle açıkladı: "Makyajın içinizde var olanı vurgulayabileceği fikrini gerçekten seviyorum. Kim olduğunuzu gizlemek için değil, gerçekten kendinizin en iyi versiyonu gibi hissetmek için kullandığınız bir şey."