Anya Taylor-Joy ile Malcolm McRae Gizlice Evlendi
ÜNLÜ STİLİ

Anya Taylor-Joy ile Malcolm McRae Gizlice Evlendi

Anya Taylor-Joy, bir yıllık erkek arkadaşı Malcolm McRae ile gizlice evlendi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Temmuz 2022

Page Six'e göre Anya Taylor-Joy ile Malcolm McRae'nin evliliği, aktrisin Mad Max: Fury Road'un ön bölümü olan Furiosa'yı çekmeye devam edebilmesi için Avustralya'ya uçmadan önce ABD'de bir yerde gerçekleşti.

Bugün Sydney'de Taylor-Joy kahverengi bir balıkçı yaka kazak, mavi kot pantolon ve devasa nişan yüzüğüyle görüntülendi.

Evliliklerinin haberi, Queen's Gambit yıldızının Sydney'de yeşil elmaslı nişan yüzüğünü takan müzisyen ve aktörle görülmesinden haftalar sonra geldi. Bir izleyici Daily Mail'e o sırada görünüşünü anlattı, "Uçaktan atladı ve sonra arabaya binmeden önce yüzüğü şoförüne doğru uzattı. Ya yüzüğü gösteriyordu ya da bir dans hareketi yapıyordu. Her iki şekilde de kendinden geçmiş görünüyordu."

Taylor-Joy ve McRae 2021'in başlarında çıkmaya başladılar ve aktris, o nisan ayında verdiği bir röportajda romantizmlerini doğruladı ve ondan "partner" olarak bahsetti. Uzun mesafeli ilişkileri hakkında, "Evet, zor ama aynı zamanda harika çünkü birlikte olduğunuzda gerçekten sahip olduğunuz zamana değer veriyorsunuz. Günlük sıradan aktiviteler çok dolu. Onunla benzin istasyonuna gitmeyi, arabayı doldurmayı ve kahvaltı yapmayı seviyorum." dedi.