Burberry'den Kadınları Destekleyen Girişime Bağış
MODA

Burberry'den Kadınları Destekleyen Girişime Bağış

Burberry, Uluslararası Kadınlar Günü'nü genç kadınların seslerini savunarak ve değişimi yönlendiren hayır kurumlarını destekleyerek kutluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Mart 2021

İngiliz moda markası Burberry, The Prince's Trust'ın Kadınları Destekleyen Kadın girişimine bağışta bulundu; bu, yüzlerce kadının bir Kızın Hayatını Değiştir kampanyası aracılığıyla işverenlerle sanal hızlı görüşmelere, çevrimiçi kurslara ve eğitim desteğine erişmesine yardımcı olacak.

Moda evi, yardım kuruluşunun 600 toplum gençlik organizasyonunda genç kadınlara yönelik programları finanse etmeye yardımcı olacak bir bağışla London Youth'a desteğini de sürdürüyor. London Youth, bugün birçok insanın karşılaştığı yapısal engelleri aşmak için tüm genç Londralılara beceri, güven ve fırsatlar sağlamak için çalışıyor.

Burberry ayrıca modern kadınlığı ve geleceğe yönelik tutkuları tartışan özel bir filmde London Youth ile birlikte çalıştı. Film, Irina Shayk ve Jourdan Dunn da dahil olmak üzere Burberry ailesinin üyelerini içeriyor.

Burberry'den Erica Bourne, "London Youth ve The Prince's Trust gibi hayır kurumları genç kadınların yaşamlarını iyileştirmede çok önemli bir rol oynuyor ve onların çalışmalarını Dünya Kadınlar Günü'nde desteklemekten gurur duyuyoruz. İşletmemizde ve toplumlarımızda cinsiyet eşitliğini sağlamak, gerçekten kapsayıcı bir gelecek yaratmak için kritik önem taşıyor ve kutlama filmimizdeki kadınların güçlü yansımalarından ve hikayelerinden ilham aldık" dedi.