Hailey Bieber Superga'nın Yeni Yüzü Oldu
MODA

Hailey Bieber Superga'nın Yeni Yüzü Oldu

Hailey Bieber İtalyan sneaker markası Superga'nın küresel marka elçisi oldu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mart 2021

Yeni bir gün, Hailey Bieber için yeni bir iş! Model, İlkbahar Yaz 2021 için Superga reklam kampanyasının yüzü olarak karşımıza çıktı. Zamansız, zahmetsiz ve rahat bir stile odaklanarak Hailey'nin Superga'nın yüzü olması şaşırtıcı değil. Özellikle sokak stili göz önüne alındığında modelin merkezde olması mantıklı geliyor.

Hailey Biber, İtalyan markasıyla güçlerini birleştirmek konusunda şöyle diyor; "Superga İtalya ile eş anlamlıdır, bu yüzden yeni büyükelçi olmam istendiğinde, bunun en sevdiğim ülkelerden biri olduğunu hemen düşündüm. Bu markanın hikayesini ve mirasını seviyorum. Superga, kökenine sadık kalmış ve asla modası geçmemiş bir ayakkabıdır. Zamansız ve şık ayrıca kişisel tarzıma mükemmel bir şekilde uyduğunu hissediyorum."

Dünya çapında yayınlanan kampanya, stilist Gabriella Karefa-Johnson ve fotoğrafçı Stevie Dance dahil olmak üzere tamamı kadınlardan oluşan bir ekip tarafından Aralık ayında New York City'deki Pier 59'da çekildi.

Sergilenen stiller arasında ünlü 2750 beyaz kanvas ayakkabının yanı sıra "İtalya'nın Halk ayakkabısı" olarak da anılır - siyah pamuk kanvas 2790 platform spor ayakkabı, bitki boyalı organik pamuktan 2490 Bold spor ayakkabı, arşivsel Alpina kene sırt tabanı sayılabilir.