Valentino Couture Koleksiyonunu Venedik'te Sergileyecek
MODA

Valentino Couture Koleksiyonunu Venedik'te Sergileyecek

Valentino, 2021-22 Sonbahar Couture koleksiyonunu Venedik'te sergileyeceğini duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Mayıs 2021

"Valentino Des Ateliers" adlı Valentino Couture şovu, Venedik'te küçük bir katılımcı grubunun önünde 15 Temmuz'da yapılacak.

Valentino kreatif direktörü Pierpaolo Piccioli WWD'ye şunları söyledi: "Bu benzeri görülmemiş zamanlarda çalışmalarımın en zorlu yönlerinden biri, elbette couture şovlarımın konseptini ve yerini içeren düşüncelerimden bazılarının yeniden programlanmasıydı. Bir sonraki couture koleksiyonum Valentino Des Ateliers adı altında olacak ve bu projeye genel yaklaşımın ismin kendisiyle ilgisi var."

"Farklı ruhlar, akıllar ve yaratıcı girdilerden oluşan bir senfoniyi düzenleme konusunda kendime meydan okudum. Tüm bu enerjiler vizyonumu Venedik'e yönlendirdi. Bu şehir gerçekten ve kendiliğinden sanat, tiyatro, müzik, mimari, sinema ve yaratıcılıkla ilgili her şeyde titreşimler yaratır. Bu yüzden bu fikre gitmek doğal bir karar oldu. Ben bir tasarımcıyım, moda yaratıcısıyım ve kreasyonlarımı belirli çerçevelerde tasavvur etmem gerekiyor. Venedik, Valentino Des Ateliers koleksiyonunun çerçevesidir."

Gösteri ayrıca Fédération de la Haute Couture et de la Mode platformunda ve dijital kanallarda canlı yayınlanacak.