Lashana Lynch Bulgari'nin Marka Elçisi Oldu
MODA

Lashana Lynch Bulgari'nin Marka Elçisi Oldu

Bulgari, Lashana Lynch'in marka elçisi ailesine katılan en son isim olduğunu duyurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 2 Şubat 2023

Lashana Lynch, en yeni marka elçisi olarak Bulgari'ye katıldı. Lynch, Romalı mücevher evinin 2023 boyunca tüm faaliyetlerde desteklemek için Birleşik Krallık pazarındaki yeni PR elçisi olarak Bulgari'yi temsil edecek.

Lashana Lynch, film, televizyon ve sahnede gelecek vaat eden bir oyuncu olarak damgasını vuran, canlı ve çeşitli yeteneklere sahip bir aktris. Çok yönlü yetenek yakın zamanda The Woman King'de Viola Davis'le birlikte görüldü; ve müzikal ilk çıkışını Alisha Weir ve Emma Thompson ile birlikte BAFTA adayı müzikal film Matilda'da yaptı. Şu anda Ocak 2024'te vizyona girecek olan Bob Marley'in karısı 'Rita Marley' rolünü oynayacağı Bob Marley biyografisini çekiyor.

Yıldız, 2021'de No Time To Die adlı James Bond filminde Daniel Craig ve Rami Malek'in yanında 'Nomi' rolünü canlandırdı. Bu rol Lashana Lynch'e BAFTA'nın prestijli "EE Rising Star" Ödülünü kazandırdı ve onu dünyanın en heyecan verici gelecek vaat eden yeteneklerinden biri yaptı.

Bvlgari İcra Kurulu Başkanı Jean-Christophe Babin, " Doğal zarafetle birleşen olağanüstü güçlü karakteri, Lashana Lynch'i Bulgari markasının İngiltere'deki mükemmel elçisi yapıyor. Cesur, güçlü ve kendine güvenen bir kadını temsil eden, yeteneğiyle nasıl öne çıkacağını bilen bir aktris. Bulgari'nin kreasyonlarının her birinde yüksek oranda tanınan değerler. Karizmatik ve etkileyici kişiliği, mücevherlerimizi ve saatlerimizi yorumlamak için mükemmel bir uyum. Lashana Lynch'i Bulgari ailemize katmaktan onur duyuyoruz.'" diyor.

Lynch ise konuyla ilgili " Bulgari'nin parçalarını zaman içinde görmek beni her zaman detaylara gösterdikleri özen konusunda tam bir hayranlık uyandırdı. Her biri mutlak bir sanat eseri ve benzersiz tasarım ifadesinin gerçek bir temsilidir. Canlı değerli taşlar kullanmaları, zaten bu kadar mükemmel olan işçiliği sürekli olarak yükseltiyor. Bulgari'nin şekiller ve eğrilik kullanımı çarpıcı, insan formunun çoğu zaman kutlanmayan kısımlarını vurguluyor. Bir kadın olarak, giydiklerimden güç almak ve ilham almak istiyorum ve Bulgari'nin zamansız ve ayırt edici mücevherleri, bana değerimi estetiğimle eşleştirmeyi her zaman hatırlatıyor. Onlarla bu alanlarda çalışmayı dört gözle bekliyorum." ifadelerini kullandı.