Kaia Gerber'in kitap kulübüne hoşgeldiniz
ÜNLÜ STİLİ

Kaia Gerber'in kitap kulübüne hoşgeldiniz

Moda dünyasının yükselen yıldızı Kaia Gerber'in aynı zamanda bir kitap kurdu olduğunu öğrendik! Ünlü model, herkesin evde olduğu su sıralar dijital kitap kulübünü kurdu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Nisan 2020

Cindy Crawford'un kendisi gibi dünyaca ünlü bir model olma yolunda ilerleyen kızı Kaia Gerber, karantina günlerinde kişisel kitap kulübünü oluşturdu.

Instagram hesabından kitap kulübünün duyurusunu yapan Gerber, "Hepinizin yalnız hissettiğini biliyorum, bu yüzden bağlantıda kalmamızın kolay yollarını düşünmeye çalışıyordum ve bir kitap kulübünü başlatmaya karar verdim. Bir çok şey okuyorum ama sizinle bunun hakkında konuşabilmek isterdim.. Bu yüzden her hafta hikayelerimde bir kitap paylaşacağım ve ertesi hafta canlı olarak anlatacağım. Böylece o kitap hakkında konuşabileceğiniz!" dedi.

Gerber'in ilk kitap önerisi yakında dizisi de yayınlanacak olan Sally Rooney imzalı "Normal People". Hulu, Sally Rooney'nin çok satan romanı "Normal People" uyarlamasını yakında yayınlayacak.

'Normal People", İrlanda'nın batısındaki küçük bir kasabadaki okul günlerinin sonundan Trinity College'daki lisans yıllarına kadar Marianne ve Connell'in yaşadığı karmaşık ilişkiyi izliyor.