Lily Collins Living Proof'un Yeni Yüzü Oldu
GÜZELLİK

Lily Collins Living Proof'un Yeni Yüzü Oldu

“Emily in Paris” yıldızı Lily Collins, saç bakım markası Living Proof'un yeniliklerine odaklanan son kampanyasında rol alıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Nisan 2022

Lily Collins yıldız gücünü Living Proof'a getiriyor.

Saç bakım markası, en son marka elçisi olarak "Emily in Paris" aktrisini seçti. Living Proof'un kategorideki yeniliklerini öne çıkaran markanın "Bir Bilime Kadar Saç Bakımımız Var" kampanyasında yer alıyor.

Collins yaptığı açıklamada, " Saçınıza iyi davrandığınızda , kendinize iyi davranmış olursunuz" dedi. "Living Proof'un felsefesi, en son bilime dayanmaktadır. Ürünleri saç problemlerinizi maskelemekle ilgili değil, onları saçınızın en iyi, en doğal hali olması için formüle ediyorlar. Her zaman saçlarımı sağlıklı tutmaya çalışan biri olarak, bu felsefeye ve hayatımda sahip olduğum en iyi saçı veren ürünlere çok ilgi duydum. Ve büyümesinde, parlaklığında, verdiğim tüm hasarlara nasıl dayandığını görebilirsiniz."

Collins'in Living Proof kampanyası , şirkete göre markanın yüzde 30'luk beş çeyrek büyüme yaşadığı bir zamanda geliyor. Kampanya ayrıca Living Proof'un yeniden formüle edilmiş Full Dry Volume + Texture Spray'i tanıtmak için bir TikTok yarışması başlatmasından sonra geldi ve burada sosyal medya kullanıcılarından ürünün hacimli sonuçlarını görmek için ürünü düz saça uyguladıkları bir video oluşturmalarını istedi.

Collins'in Living Proof randevusu aktrisin güzellik endüstrisindeki ilki değil. 2013'te güzellik markasıyla sözleşme imzalayarak Lancôme'un uzun süredir büyükelçiliğini yapıyor. Collins'in hit Netflix dizisi "Emily in Paris"i kutlamak için Lancôme, Kasım ayında programla birlikte çalışarak Collins'in baş karakterinden ilham alan "Emily in Paris" temalı bir makyaj seti yayınladı.