LV Archlight Slingback Chiara Ferragni ile Test Sürüşünde
MODA

LV Archlight Slingback Chiara Ferragni ile Test Sürüşünde

LV Archlight spor ayakkabısından ilhamla tasarlanan LV Archlight slingback, Louis Vuitton gardıroplarına dahil oluyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Kasım 2021

İlk kez 2018 İlkbahar-Yaz defilesinde görücüye çıkan LV Archlight spor ayakkabı, çağdaş tasarımı ve geniş tabanı sayesinde anında kült haline gelmişti. Bu sezon ise zarif ve ultra feminen yeni bir ayakkabıya ilham verdi: LV Archlight slingback.

Saten, file ve derinin buluştuğu sivri burunlu model 5,5 cm kısa bir topuğa sahip. Ayakkabının yan tarafından uzanan ultra esnek kauçuk taban, LV Archlight'ın kodlarını mükemmel bir şekilde yansıtıyor. Spor ayakkabıdaki cesur renkler LV Archlight slingback modelinde de kendini gösteriyor ve beyazdan açık pembeye, maviden bej ve yeşile uzanan beş farklı saten çeşidiyle karşımıza çıkıyor. Siyah saten ve Monogram kanvas kombinasyonu ise altıncı, zamansız versiyonu sunuyor.

Küçük kauçuk bir LV logosunun üst kısmını süslediği bu feminen, şehirli ve şık tasarımın düz versiyonu da mevcut. İkonik LV Archlight spor ayakkabının yeni bir yorumu olan arkası açık model, Milano'da çekilen özel kampanyayla Chiara Ferragni'nin benzersiz stiliyle mükemmel bir uyum sağlıyor.